Over Politalk.nl

image-2014-11-22 (2)

Politalk.nl geeft opmerkelijke mediaberichten over politiek wat extra aandacht

Je leest een goed artikel in een krant, op een site, of je ontdekt een opmerkelijk feit in een alinea van een artikel en je vraagt je af: wie pakt dit op? Welke verslaggever duikt hier verder in? Want, dit is een belangrijk onderwerp, zou groot nieuws moeten zijn. Maar regelmatig komt die verwachting niet uit, blijft het bij die ene publicatie en wordt het stil.

Ik, Marco van Liesterbeek, ben een politieke nieuwsjunk en een groot mediagebruiker. Opmerkelijke artikelen over belangrijke onderwerpen die desondanks verweesd achterblijven, probeer ik met Politalk.nl nog eens extra onder de aandacht te brengen. Meestal geef ik er gratis mijn eigen bescheiden mening bij.

Politalk.nl gaat over de wereld van politiek, politici en hun beleid. Ik kies zelf de berichten uit die ik bijzonder vind, naar eigen inzicht, zonder journalistieke pretenties of een politieke agenda. Politalk.nl is dus volstrekt onafhankelijk.

Mail je vragen, opmerkingen, tips, klachten naar redactie@politalk.nl of twitter naar @politalknl.

16 Reacties op Over Politalk.nl

 1. Nadat ik een paar maal mee heb gelezen, ook graag de moeite nam, vrij te reageren, ben ik eens verder gaan kijken. Marco, de beste wensen en mag deze website verder uitgroeien tot een Fenomeen.

  Alle succes voor 2015.

  René

 2. Tuurlijk als je open en constructief kritisch bent. Schrijvers nodig?

 3. http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3872491/2015/02/24/Opstelten-dure-ICT-expert-was-noodzakelijk.dhtml Kunnen kullie deze eens overnemen? Paaar saillante vragen?
  – Waarom een ICT consultant aannemen die een rapport eerder heeft geschreven?
  – Waarom eem ICT consultant voor zoveel geld inhuren die geen affiniteit met ICT heeft?
  – Waarom was de situatie zo penibel?
  – IT is 100% voorspelbare materie. Waarom niet kunnen uitleggen wat die ICT consultant nu heeft voorkomen, opgelost of bespaard?

 4. Goed bezig, Marco!! Véél succes verder!! Doris

 5. Marco, je hebt post.
  Hier niet reageren.
  Goeie site overigens, niks mis mee.

 6. Bij toeval kom ik op je site terecht, ik volg al jaren de politiek en ik verwonder me steeds meer hoe wij ons voor de gek laten houden door politiek Den Haag. Dit is de beste site die ik tot nu toe gezien heb, ik werk in de zorg en krijg steeds minder uren met mopperen en staken bereiken we niets, maar wel zorgen dat er wat veranderd in Den Haag. Ik ben al een tijdje bezig om iets op te zetten net zoals jij gemotiveerd door de ellende in Den Haag en ben ervan overtuigd dat veel meer mensen hetzelfde denken als ik, ik wil er nog wel verder op in gaan maar is het mogelijk om op een andere manier in contact te komen als via de mail.

 7. Nog een vraag Marco wanneer ben je met deze site gestart en hoe kun de site onderhouden en bekostigen. Ik wil ook een site starten met een soort meldpunt, zodat ik ook mijn idee verder kan uitvoeren.
  Want een idee blijft een idee als je hem niet uitvoert.

 8. Beste Mariet, dank voor je grote compliment. Politalk startte in 2013. Het is beslist niet moeilijk of kostbaar om een site te maken. Enkel de hosting kost jaarlijks wat geld. Zo kun je zelf gratis een website bouwen met WordPress (zie wordpress.com). Maar er zijn ook -veel- andere programma’s. Je moet er natuurlijk wel lol in hebben, anders wordt het een opgave. Laat het even weten zodra je site klaar is. Succes!

 9. Bedankt voor je bericht terug ik heb al een site maar dan in fotografie ik daar betaal ik ook een klein bedrag voor en de rest doe ik zelf.
  Mijn vraag is nog ik heb me aangemeld bij je, en dan staat in de mail abonneer– zijn hier kosten aan verbonden of krijg jij bij ieder klik een bepaald bedrag of hoe gaat dat in zijn werk.
  Ik ben al lang bezig om wat tegen de politiek te doen, en zoek veel op, ik ben het zo beu daar in Den Haag. Ik wil een politieke partij beginnen heb alles al bij de notaris daarom wil ik een site waarop mensen zich kunnen aanmelden om lid te worden,anders kom je niet verder.En dan de misstanden ook kunnen melden.Niks via de Gemeente of via een andere weg dat is allemaal vriendjespolitiek. Rechtstreeks ik zal het zo zeggen ik heb de mentaliteit van Mandela de liefde van moeder Theresa en gezond verstand en dat mis ik in Den Haag het zal niet gemakkelijk worden maar langs de kant toekijken en mopperen is geen optie. Weet je wat het woord minister in het Latijns heet DIENAAR een lachertje hé.
  De groetjes en tot wederhoren.

 10. Bedankt ik heb net gekeken op de site van wordpress.com en ga er mee verder je hebt me zeker geholpen met een stapje in de goede richting.
  Tot wederhoren.

 11. Bas van Stapelberg // 3 januari 2017 om 13:37 // Beantwoorden

  Laat het een goede toekomst krijgen want zo platform is zeker nodig.

Reageer (max. 100 woorden). Stevige taal mag, maar racistische en bedreigende reacties worden verwijderd.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.