Politalk.nl-diensten

Politalk.nl biedt zijn diensten aan

Politalk.nl kan wellicht ook iets voor u betekenen. Zo leveren wij webdesign, web-, social media- en blogteksten voor uw bedrijf of organisatie. Uiteraard tegen een betaalbaar tarief. Ook komen we graag langs op school, bij uw seniorenclub of een andere bijeenkomst.

image-2016-05-24-5

(Web)teksten

Zoekt u een tekstschrijver? Dan kunt u terecht bij Politalk.nl. We zijn veelzijdig en kunnen over alles copywriten, maar met name voor teksten over ingewikkelde onderwerpen als pensioenen en gezondheidszorg is Politalk.nl de geschikte partner. De webteksten zijn altijd op SEO getoetst. Dat wil zeggen dat ze goed vindbaar zijn via zoekmachines als Google. En dat is belangrijk, want op die manier trekt u meer bezoekers en klanten. 

Webdesign

Politalk.nl kan ook u website bouwen en onderhouden. Voor kleine ondernemers bouwen we graag een mooie en effectieve website die tevens het visitekaartje van uw bedrijf wordt.

Politalk.nl over de vloer?

Politalk.nl komt, op verzoek, graag langs voor een onderhoudende les of bijeenkomst. Is het eens tijd om de les maatschappijleer of geschiedenis te verlevendigen? Bel ons. In overleg stellen we een leuke en leerzame les samen. Of wellicht bent u op zoek naar een ontspannende en tevens inhoudelijke middagactiviteit voor een politiek geïnteresseerd gezelschap of voor uw debatclub. Geschikt voor alle leeftijden. We helpen u graag.

Tarieven

Het uurtarief voor tekstschrijven en andere webdiensten is € 60,- excl. btw.

Voor een les of lezing van een uur geldt een vast tarief van €120,- excl. btw. Dat is inclusief voorbereidende werkzaamheden, maar exclusief eventuele reiskosten (Politalk.nl is gevestigd in Amsterdam). Duurt een les of bijeenkomst langer, dan bedraagt het tarief per extra half uur: €30,- excl btw.

Bel 020 362 66 18 of mail naar info@politalk.nl.

image-2016-05-24-5