Boulevardpers schrijft over innige vriendschap Mark & Mabel

De hele internationale pers heeft zich de laatste weken gestort op de relatieperikelen van de Franse president Hollande. Maar de Nederlandse en Duitse roddelpers zijn inmiddels alweer verder. Het weekblad Story schrijft deze week over ‘een warme en intensieve band’ tussen premier Rutte en Mabel van Oranje. De 46-jarige Rutte deelt volgens het blad veel interesses met de 45-jarige weduwe. Ook de Duitse pers heeft het verhaal inmiddels ontdekt.

Het Duitse Blad Bunte kopt vandaag ‘Freundshaft oder mehr?over een eventuele innige band tussen de ‘prinzessin Mabel und der Niederländische Ministerpräsident Rutte’.

Het gerucht komt overigens niet helemaal uit het niets. De twee kennen elkaar al twintig jaar. Toen Rutte nog actief was bij de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD zou er een relatie tussen de twee zijn geweest. Dat onthulde althans het roddelblad Weekend in 2012. Volgens de opgetekende getuigenissen van JOVD’ers uit die periode was er een relatie tussen Mark & Mabel. De verkering strandde destijds omdat Mabel wilde reizen en Mark niet.

(Bron: Relatie.blog.nl, Story)

Reageer (max. 100 woorden). Stevige taal mag, maar racistische en bedreigende reacties worden verwijderd.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.