Van Rey toch op VVD-lijst gemeenteraadsverkiezingen

Verdachte van corruptie en lekken

Jos van Rey, de van corruptie en witwassen verdachte oud-wethouder en -senator Jos van Rey is door de VVD toch weer op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Roermond gezet. Tegen de liberaal loopt sinds vorig jaar een strafrechtelijk onderzoek wegens corruptie. Ook is het lekken van informatie uit de procedure voor de benoeming van de nieuwe burgemeester van Roermond onderwerp van onderzoek.
Het landelijk partijbestuur van de VVD wil de uitkomst van het justitiële onderzoek naar Van Rey niet langer afwachten. ‘Deze lange periode van onzekerheid is schadelijk voor de VVD’, aldus het bestuur tegen Nieuwsuur.

 

Reageer (max. 100 woorden). Stevige taal mag, maar racistische en bedreigende reacties worden verwijderd.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.